Автоматизація процесів: приймання та маркування товару

Posted by Anna 14.12.2020 0 Comment(s)

Автоматизация процессов: приемка и маркировка товара

 
Приймання та маркування товару відносяться до основних процесів ведення бізнесу. Це перші кроки на час вступу товару складу, перед її реалізацією. Багато компаній досі ці операції виконують вручну на паперах, що впливає на результат. Безліч помилок, пересортиця, уповільнюють, або навіть збільшують роботу персоналу, а ці помилки безпосередньо впливають прибуток компанії.
 
Завдання
 
Автоматизувати процеси маркування товару та приймання товару, а саме:
  • друк штрих-кодів;
  • маркування товару у реальному часі;
  • швидкий прийом товару без помилок;
  • автоматизувати роботу персоналу.​
 
Реалізація
 
Для покращення ефективності роботи оптимальним буде використання торговельного електронного обладнання: 
 
  • термінал збору даних - міні комп'ютер з вбудованим модулем сканування; за допомогою терміналу збору даних можна виключити людський фактор, часто через який відбуваються помилки. Прийом товару здійснюється за накладними, будь-яку розбіжність відразу можна відстежити.
  • принтера етикеток – пристрій для друку самоклеючої етикетки зі штрих-кодом; друк штрих кодів на товар у реальному часі, як тільки на склад надходить товар, можна одразу здійснити маркування товару та його прийом, все це прискорить і реалізацію товару зі складу.

 

Використання програмного забезпечення: 

 

  • облікова система "1С: Підприємство";
  • програмне забезпечення на платформі Mobile Smarts – готовий додаток для терміналів збору даних. Перед початком виконання процесу приймання товару потрібно вивантажити накладні в програму на термінал збору даних з вашої облікової системи – це може статися автоматично по мережі Wi-Fi в режимі online (при використанні модуля автоматичного завантаження/вивантаження документів), а це означає, що можна працювати в будь-якому місці складу або магазину та отримувати дані онлайн.
 
Як це працює: коли необхідно здійснити операцію прийому товару, співробітник відкриває потрібний документ на тсд (термінал збору даних) у додатку Mobile Smarts і починає сканувати штрих код товару. Якщо штрих коду товару немає – треба здійснити маркування товару, тобто. попередньо надрукувати етикетки зі штрих-кодом з облікової системи. Після завершення процесу приймання заповнений документ вивантажується в облікову систему назад.
 
Результат
 
За допомогою програмного забезпечення на платформі Mobile Smarts від Клеверенс, терміналу збору даних та принтера етикеток, можна швидко покращити якість приймання та маркування товару на складі та в магазині, покращити ефективність роботи персоналу у кілька разів, скоротивши пересортицю та помилки. Інтеграція Mobile Smarts з обліковою системою "1С: Підприємство" відбувається швидко і без особливих труднощів. У результаті отримуєте автоматизовану приймання товару та маркування, що виключає безліч помилок.
 
 
Фахівці компанії Клеверенс Україна проведуть якісну консультацію, демонстрацію програмного забезпечення, та за необхідності надамо тимчасову тестову ліцензію з усіма правами.