Тестова ліцензія Mobile SMARTS з повними правами. Як отримати?

Posted by Anna 09.11.2021 0 Comment(s)

Програмне забезпечення для терміналу збору даних від Клеверенс – заощаджуйте на розробниках, купуйте вже готове рішення.

 
На сьогоднішній день в Україні дуже складно знайти готове комплексне рішення для автоматизації складських процесів та роботи в магазинах з терміналами збору даних – прихід, витрата товару, повернення товару від покупців та від постачальників, замовлення постачальникам, списання товарів, переоцінка товарів, переміщення товарів, інвентаризація , адресне зберігання та мобільне маркування.
 
Програмне забезпечення Mobile SMARTS на термінал сбору даних вирішує всі вищезазначені завдання на складі та в магазині. За рахунок того, що це програмне забезпечення на ринку України більше 10 років, нам вдалося вирішити більшість питань, що виникають у процесі впровадження та використання програмного продукту.
 
Функціонал програмних продуктів Cleverence описаний у статтях:
 
Ми даємо можливість протестувати будь-який програмний продукт Клеверенс у повному режимі, без жодних обмежень

Инструкция как получить лицензию клеверенс 

Напишіть нам у Telegram або онлайн чат код вашого терміналу збору даних та назву продукту на який треба видати тимчасову ліцензію та у відповідь отримуєте код активації тимчасової ліцензії.

 

 

Після встановлення тестової ліцензії з повними правами, ви можете протестувати весь функціонал програмного продукту Клеверенс без обмежень. Після, прийняти рішення про його покупку.
Всі драйвери від компанії Клеверенс, відкриті для доопрацювань. У разі потреби в нестандартному впровадженні програмного продукту Клеверенс, установки або налаштування драйвера, звертайтеся до нас, і наші сертифіковані фахівці допоможуть у найкоротший термін.