Клеверенс. Склад 15 - чому його обирають

Posted by Anna 28.01.2022 0 Comment(s)

 

Можливо, Ви замислювалися раніше, чому одне програмне забезпечення має попит та продається, а інше ні. Точної відповіді так і не знайшли. При виборі програмного забезпечення обов'язково необхідно насамперед зрозуміти, для чого буде використовуватися, і які потреби задовольняти.
 
Всі програмні продукти повинні мати найважливіший фактор – примножувати прибуток, це, може бути пряма залежність чи неявна, але однаково істотна.
 
Що стосується програмного забезпечення для терміналів, які збирають дані, таке забезпечення має високу ціну, а щоб вибрати гідний продукт, доведеться докласти зусиль. Чому? Як правило, для складського обліку потрібен комплекс, а це означає, що вартість всього обладнання буде високою.
 
У Вас виникла потреба в новому обладнанні, але й старе ще працює? Не варто відмовлятися від старого. Купуючи нове обладнання та програму (софт), яка розвивається, Ви отримаєте поєднання старого і нового обладнання, яке буде працювати разом. Софт «Клеверенс» має підтримку понад 250 марок обладнання, яке було випущено протягом 9 років.
 
Щоб впровадити в роботу термінал для збору даних у найкоротший термін і з мінімальними вкладеннями, найкраще вибрати комплексний продукт «з коробки» до вже того ТЗД яке є,  та провести автоматизацію бізнес-процесу.
 
 

Клеверенс Склад 15 почему выбирают преимущества

"Склад 15" початок.

 
Випущений «Склад 15» був у 2018 році. Продукт став популярним та має чималі продажі. Нам не потрібно було його рекламувати та просувати, це програмне забезпечення відповідало всім запитам споживачів і саме себе рекламувало.
 
Починаючи розробку даного продукту ми взяли за основу найпопулярнішу програму організації збору даних – «1С:Підприємство», яка працює на платформі Mobile SMARTS для складу та програмне забезпечення «Магазин 15», відповідно орієнтоване на магазини.
 
Створивши склад 15 на платформі Mobile SMARTS, ми залишили відкриту архітектуру для того, щоб у процесі експлуатації була можливість внесення коригувань.
Для вирішення більшої частини звичайних завдань «Склад 15» вже готовий, діставши його «з коробки» Ви відразу ж можете застосовувати його у своєму бізнесі. У процесі роботи, можливе доналаштування, доопрацювання це можливо завдяки відкритій архітектури. Все робиться досить просто і швидко, не забирає багато часу, для цього достатньо скористатися інструкціями.
 
 
 
Складские операции по учету товара Склад 15

Функціонал продукту та його рівні

 

Які ліцензії має склад 15?

 

Усього 4 типи ліцензій. Чим вони відрізняються? Кожен тип ліцензій дає можливість до доступу різного функціоналу.

 

Мінімальна.

Ця ліцензія «Склад 15» орієнтована на завантаження інформації у програму обліку товарів за допомогою сканування штрих-коду. А також візуально показувати цю інформацію.
Маючи таку ліцензію, Ви отримаєте можливість проведення інвентаризації, обробку штрих-кодів, так перегляд інформації про товар.

 

 

 

Базова

Ліцензія «Склад 15 базова» має основні функції. Впроваджуючи в роботу цю ліцензію, Ви зможете працювати з палетами, також отримуєте доступ до роботи з ЄДАІС (облік алкогольної продукції відповідно марок). Бонусом при роботі з ТЗД буде можливість застосування таких операцій, як:

  • Пакувальний лист.
  • Прихід на склад.
  • Переміщення по коміркам.
  • Переміщення  між складами.
  • Підбір замовлень

 

Розширена

Розширена ліцензія «Склад 15 Розширений» – це доповнена версія базової ліцензії, яка дозволить застосовувати новий функціонал. Ви зможете додати свої операції на ТЗД, щоб обмінюватися документами та довідниками, доступний онлайн-режим між програмною обліку товару та ТЗД.

 

ОМНІ

Назва ліцензії каже сама за себе. «Склад 15 ОМНІ» це симбіоз усіх попередніх рівнів, плюс тепер колективно можна працювати з документами.
Якщо Ви хочете подивитися та порівняти ліцензії, то Вам сюди.

 

Статистичні дані

 
Проаналізувавши продажі «Склад 15» ми побачили, що найбільший попит мала «Розширена» ліцензія, до того ж її купували набагато частіше ніж інші рівні програми.
 
Статистика продаж Клеверенс Склад 15
 
Розберімося, чому «Склад 15 Розширений» має таку популярність.

Ліцензія «Склад 15 Розширений» має функціонал базового рівня та включає додаткові функції, такі як:
 
  • Можливість додати свої операції на ТЗД
  • Обмінюватися довідниками та документами в онлайн-режимі між програмою обліку товару та ТЗД.
  • Отримання інформації про залишки на поточну хвилину, а також інформацію про ціну.
  • Технологія HYDB.

 

 

 

Якщо Вам знадобиться допомога у виборі варіанта ліцензії, наші фахівці із задоволенням проконсультують, проведуть демонстрацію онлайн. Пишіть нам або дзвоніть +38 098 437 8006

 
Мітки: Склад 15