Mobile SMARTS Склад 15 Розширений - це

Posted by Anna 07.02.2022 0 Comment(s)
 

«Склад 15 Розширений» за підсумками продажів 2020 року стала найпопулярнішим програмним забезпеченням для терміналів збору даних (ТСД).

 

Ліцензія «Склад 15 Розширений» має функціонал базового рівня та включає додаткові функції, такі як:

 

1. Внесення індивідуальних операцій на ТЗД.

 

Склад 15 Расширенный добавление своих операций

Розробляючи продукт, ми орієнтувалися на потреби клієнта, щоб у Вас була можливість внести, зміни, доналаштувати продукт під свій бізнес. Таким чином, ми отримали платформу для розробки програми для бізнесу Mobile SMARTS. На цій платформі здійснюється випуск усіх наших продуктів.

Такий підхід дає можливість внесення практично будь-яких змін до наших продуктів, впроваджувати їх покращення керуючись потребами будь-якого підприємства. З легкістю можна доопрацювати процес інвентаризації за Вашими потребами.

Відладчик конфігурацій це те, на що звертаємо увагу насамперед. Ви можете внести не тільки відладки як на всіх системах розробки, але і відразу змінити конфігурацію. Це означає, що Ви відразу побачите у процесі роботи, як відбувається зміна логіки, зовнішнього вигляду віконечок та самого робочого процесу.

 
 

2. Робота на складі має бути тут і зараз - онлайн.

 

Склад 15 Онлайн

Найголовнішим завданням будь-якого складу є відображення інформації онлайн все, що отримано терміналом по збору даних відразу має відобразитися на пристрої і зафіксуватися в системі обліку. Така послідовність у роботі  дозволяє мінімізувати час обробки документів, і немає потреби у залученні оператора.

 

Саме «Склад 15 Розширений» призначений для онлайн зв'язку з системою обліку за допомогою бездротових мереж. Це дозволяє отримати інформацію на поточну хвилину про залишки, ціни, номенклатуру, також є можливість надрукувати документи або цінники, або створити новий документ відразу на терміналі.

 

Онлайн-обмін розрахований для того, щоб отримати довідники та документи на терміналі з бази 1С БЕЗ залучення оператора, який вручну завантажує та вивантажує дані.

 

Про що це каже? Після роботи з ТЗД не потрібно сканувати документи, приходити на робоче місце, включати 1С та руками вносити зміни до даних. Правда, зручно. Такий онлайн-режим дає можливість персоналу виконувати поставлене перед ним завдання набагато швидше що не впливає на якість.

 

Маючи в арсеналі нові технології обміну, такі як Web-сервіс – онлайн-режим працюватиме швидше та стабільніше.

 

Цей режим є лише у повній та розширеній ліцензії «Склад 15».

 

Розберемо детально роботу онлайн-режиму «Склад 15»

 

3. Залишки на поточну хвилину.

 

Переваги онлайн режиму - можливість побачити залишки товару за допомогою мобільного пристрою.

При внесенні даних вручну працівник не бачить на ТЗД релевантні дані із системи обліку. Щоб побачити оновлену інформацію, необхідно робити це вручну, проводити обмін із системою обліку та проводити аналіз даних про ціни, товари та залишки.

Користуючись онлайн режимом, працівник за допомогою мобільного пристрою може побачити вибрані товари в магазині та на складах.

 
Информация о товаре онлайн Склад 15 Расширенный
 
За встановленими параметрами можна отримати інформацію про залишки на складі або магазині, які Вас цікавлять, або ж взагалі про всі залишки на підрозділах. Також доступна інформація про резерви. Відображається інформація про ціну на вибрану позицію.
 
Остатки онлайн Склад 15 Расширенный
 
 

4. Технологія HYDB™

 

Технология HYDB™ Склад 15 Расширенный

Що таке HYDB? Це гібридні бази даних, простіше кажучи, така технологія дає гібридний доступ до даних. Для зберігання та пошуку необхідної інформації використовується кілька джерел, такі як, наприклад зовнішня система, мобільний пристрій, сервер.

Комбінована робота всіх довідників із застосуванням технології HYDB, це виглядає так, проводиться завантаження довідника на ТЗД, на сервер і в систему обліку. Коли немає доступу до мережі,  робітник працює використовуючи локальні копії даних. Після підключення до онлайн-режиму вся інформація підтягується автоматично з системи обліку. Нема потреби в додаткових розробках та налаштуваннях.

Завдяки цій технології Вам доступні всі довідники та таблиці, де б Ви не знаходилися.

 
Практичне застосування HYDB
 
Ще одна перевага
Платформа Mobile SMARTS має метод інтеграції REST API, який став популярним.
Розглянемо, що це за REST – обмін.
 
Поєднання REST – обміну зі «Склад 15», розроблений на платформі Mobile SMARTS, допомагає зняти вимоги роботи сервера 1С на операційній системі Windows, і дозволяє розмістити на сервері з операційною системою Linux. Наразі Mobile SMARTS працює і на Linux.
 

Чим ще приваблює «Склад 15»?

 
Функціонал платформи досить широкий і виконує чималу кількість операцій з обліку товару:
 
  • Прийняття товару з використанням накладної або у поточному часі.
  • Проведення інвентаризації за документами чи безпосередньо на місці.
  • Можливість переміщувати товар по складу з урахуванням місця (комірок для зберігання).
  • Візуалізація залишків та ціни.
  • Збір штрих-кодів.
  • Можливість привласнити нові штрихкоди тим товарам, які їх вже мають, а також завести нові елементи у довідники.
  • Переміщення між складами.
  • Пакувальний лист.
 
Склад 15 Расширенный Клеверенс